ΠΑΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΦΟΡΕΤΟ - INDASEC PANT PLUS Medium 12τμχ

ΠΑΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΦΟΡΕΤΟ - INDASEC PANT PLUS Medium 12τμχ

Κατασκευαστής:ASEPTA
Κωδικός Προϊόντος:8410520055619
Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο
  • Τιμή: 13,40€

Indasec Pant Σλιπ ακράτειας (βρακάκι - φορετό) ενηλίκων

Τα φορετά σλιπακράτειαςενηλίκων IndasecPant διαθέτουν περιμετρικά ελαστική μέση και ειδικά ανατομικό σχήμα προκειμένου να παρέχουν τέλεια εφαρμογή και άνεση. Φοριούνται όπως ένα κανονικό εσώρουχο παρέχοντας την δυνατότητα μετακίνησης σε άτομα με πρόβλημα ακράτειας διατηρώντας παράλληλα την διακριτικότητα με την απόλυτη προστασία.

Το εσωτερικό κάλυμμα (nonwoven) είναι υποαλλεργικό, φιλικό στο δέρμα και διατηρείται πάντα στεγνό. Ο πυρήνας της πάνας είναι διπλά απορροφητικός λόγω της απορροφητικής μάζας αλλά και του υπέρ απορροφητικού προϊόντος SAP (SuperAbsorbentProduct) το οποίο στερεοποιεί τα υγρά αποφεύγοντας έτσι το αίσθημα υγρασίας καθώς και τις δυσάρεστες οσμές.

Στα πλαϊνά του σλιπ υπάρχουν ελαστικές πτυχώσεις (σούρες) προκειμένου να αγκαλιάζει το σλιπ το πόδι, ενώ εσωτερικά υπάρχουν ειδικά nonwoven«φράγματα» με ελαστικότητα χωρίς λάτεξ (latexfree) προκειμένου να αποφεύγονται οι διαρροές υγρασίας. Εξωτερικά καλύπτεται από μη υφασμένο (nonwoven) αδιάβροχο υλικό φλις. Το IndasecPant βγαίνει και απορρίπτεται εύκολα σχίζοντας τις πλαϊνές ραφές του

ESPA BANNER