Σαμπούκος 40gr Κρυολογήματα, γρίπη, καταρροή, τονωτικό.

Σαμπούκος 40gr Κρυολογήματα, γρίπη, καταρροή, τονωτικό.

Κατασκευαστής:BIOLEON
Κωδικός Προϊόντος:8428201101715
Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο
  • Τιμή: 3,50€

Ανακούφιση από τον πόνο Καταπολέμηση των μολύνσεων Θεραπεία του βήχα, του κρυολογήματος, της γρίπης και της ιγμορίτιδας Δερματικές παθήσεις Θεραπεία του πυρετού Αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας Αγωγή για πρήξιμο (οίδημα) λόγω της διουρητικής του ιδιότητας

Τα αποξηραμένα φύλλα και τα ψημένα (βρασμένα) μούρα του σαμπούκου, κυρίως του Ευρωπαϊκού είδους, χρησιμοποιούνται σε τσάγια, υγρά αποστάγματα και κάψουλες.

Διάφορες έρευνες προσπάθησαν να τεκμηριώσουντις θεραπευτικές ιδιότητες του σαμπούκου. Πράγματι οι άνθρωποι για αιώνες χρησιμοποιούν τα άνθη, τα μούρα, τον φλοιό και τα φύλλα του για διάφορες θεραπείες.

Τα επιστημονικά δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα για το σαμπούκο μπορούν να συνοψισθούν ως εξής:

Παρά το γεγονός ότι μερικές μικρές έρευνες έδειξαν ότι ο σαμπούκος μπορεί να ανακουφίζει από τα συμπτώματα της γρίπης, οι αποδείξεις δεν είναι αρκετά ισχυρές για να τεκμηριώσουν αυτή τη θεραπευτική ιδιότητα των μούρων του σαμπούκου Στα συμπεράσματα μερικών ερευνών υπήρξαν εισηγήσεις που ανέφεραν ότι ένα προϊόν που περιείχε άνθη σαμπούκου και άλλα βότανα δυνατόν να βοηθά στη θεραπεία των μολύνσεων των ιγμορείων (ιγμορίτιδες) όταν χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με αντιβιοτικά. Ωστόσο χρειάζονται περαιτέρω έρευνες για επιβεβαίωση οπουδήποτε οφέλους Δεν υπάρχει αξιόπιστη πληροφόρηση για την αποτελεσματικότητα των μούρων και των λουλουδιών του σαμπούκου σε άλλες ενδείξεις.
ESPA BANNER