Κρυολογημα

AGAN - PEDIA HEALTH Strong Immunity - 150ml

AGAN - PEDIA HEALTH Strong Immunity - 150ml

Agan Pedia Health Strong Immunity - Ενίσχυση ανοσοποιητικού (150ml) Το σιρόπι Pedia Health Strong Immunity της Agan συμβάλει στην καθημερινή ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασ..

15,70€
Pharyndol Spray Kids 20ml.Εκνέφωμα για τον Πονόλαιμο

Pharyndol Spray Kids 20ml.Εκνέφωμα για τον Πονόλαιμο

Περιέχει δραστικές ταννίνες οι οποίες δεσμεύονται στις γλυκό-πρωτεΐνες των ιών και των βακτηρίων του ρινοφάρυγγα, μπλοκάροντας την ανάπτυξη τους, με αποτέλεσμα τη γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία τ..

10,62€
Apivita Λάδι Μασάζ Με Ευκάλυπτο Massage Oil Eucalyptus  50 ml

Apivita Λάδι Μασάζ Με Ευκάλυπτο Massage Oil Eucalyptus 50 ml

Φυσικά συστατικάΚατάλληλο για ομοιοπαθητική   Ο ευκάλυπτος είναι γνωστός για την ευεργετική του δράση στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.   Παραδοσιακά χρ..

6,87€
Doctor Power Throat Spray 30ml

Doctor Power Throat Spray 30ml

Το Doctor Remedy Throat Spray είναι μια ιατρική συσκευή που ενδείκνυται για την ανακούφιση από τον ερεθισμό του λαιμού που σχετίζεται με βήχα, πόνο, αίσθημα καύσου και ευαισθησία στην κατάποση. Χάρη σ..

14,33€
Fashy Little Stars Θερμοφόρα Heat Pad Αβοκάντο

Fashy Little Stars Θερμοφόρα Heat Pad Αβοκάντο

Μια θερμοφόρα που είναι εδώ για να δώσει χαρά, αλλά και μία ζεστή αγκαλίτσα για τα παιδιά σας τελείως ασφαλή γιατί αποτελείται από 100% πυρήνες ελαιοκράμβης ως συσσωρευτής θερμότητας και χνουδωτή ..

13,02€
Fashy Little Stars Θερμοφόρα HeatPack Πιγκουίνος Fashy Little Stars Θερμοφόρα HeatPack Πιγκουίνος

Fashy Little Stars Θερμοφόρα HeatPack Πιγκουίνος

Μια θερμοφόρα που είναι εδώ για να δώσει χαρά, αλλά και μία ζεστή η δροσερή αγκαλίτσα για τα παιδιά σας τελείως ασφαλή γιατί αποτελείται από 100% φυσικά οργανικά κουκούτσια σταφυλιών και ιδαί..

13,02€
Phytocold Eucalyptus Cream 50ml

Phytocold Eucalyptus Cream 50ml

Zarbis Phytocold Eucalyptus Cream Φυτική Κρέμα Ευκάλυπτου για την Αντιμετώπιση των Συμπτωμάτων του Κρυολογήματος 50ml H φυτική κρέμα Ευκαλύπτου προσφέρει άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυο..

6,10€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
ESPA BANNER