ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ από 39 ευρώ και άνω και έως 2 κιλά! Παράδοση και Σάββατο! Μάθετε περισσότερα
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

Πώς να εξολοθρεύσετε ψείρες και κονίδες Εκτός από τις σειρές αντιφθειρικών που θα βρείτε στο φαρμακείο η αφαίρεση των ψειρών και των κόνιδων με το χέρι μπορεί να ολοκληρώσει το δύσκολο task της απομάκρυνσης των ψειρών εάν το αντιφθειρικό δεν κατάφερε εντελώς να τις απομακρύνει.

Είναι επίσης μια επιλογή για όποιον δεν θέλει να χρησιμοποιήσει κάποια αντιφθειρική αγωγή. Και είναι η μόνη επιλογή για βρέφη, στα οποία δεν επιτρέπεται η χρήση αντιφθειρικού.

Τι κάνετε:

• Λούστε το παιδί και απλώστε του κοντίσιονερ κατά μήκος των μαλλιών, χωρίς να το ξεβγάλετε.

• Χωρίστε σε μικρές τούφες τα μαλλιά του.

• Χρησιμοποιήστε ένα χτενάκι με πυκνά δόντια για να απομακρύνετε τις ψείρες και τις κόνιδες, χτενίζοντας από τις ρίζες έως τις άκρες.

• Σκουπίζετε το χτενάκι σε μια χαρτοπετσέτα ή σε ένα δίσκο από βαμβάκι όπου θα είναι ευκολότερο να τις δείτε.

• Επαναλάβετε άλλη μία φορά.

• Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στα μαλλιά ανά 3-4 ημέρες για 3 εβδομάδες μετά την εμφάνιση της τελευταίας ζωντανής ψείρας. Τα βρεγμένα μαλλιά σταματούν προσωρινά τις κινήσεις των ψειρών και το κοντίσιονερ κάνει πιο εύκολο το έργο σας στην απομάκρυνση των ψειρών. Δεν είναι αποτελεσματικό σε στεγνά μαλλιά.

• Δοκιμάστε: Το Lice Free Set της Frezyderm. Αυτό το σετ προσφέρει ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή με μοναδικά φυτικά συστατικά, η οποία αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας. Η δράση του λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας, κόνιδα, νύμφη και ενήλικη, γεγονός που το καθιστά απόλυτα δραστικό και αποτελεσματικό.

Ταυτόχρονα, καταπραΰνει το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και χάρη στα μικροσφαιρίδια που περιέχει, προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα που διαρκεί ακόμη και μετά την έκπλυση του προϊόντος.

<< Πίσω στα άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας