Καλοκαιρινά-Ανατομικά

DR. SCHOLL  BOA VISTA UP - BIOPRINT Πρασινο-Φουξια

DR. SCHOLL BOA VISTA UP - BIOPRINT Πρασινο-Φουξια

ΟΦΕΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: Μπορεί να αποτρέψει το πόνο στα γόνατα που προκαλείται από τη λανθασμένη ευθυγράμμιση των άκρων και να βοηθάει στην ανακούφιση τους* Ελεγμένη για την πρόληψη/διόρθωση της λανθασμέ..

26,00€
DR. Scholl  Kenna Γυναικείο πέδιλο πλατφόρμα Χρώμα άσπρο

DR. Scholl Kenna Γυναικείο πέδιλο πλατφόρμα Χρώμα άσπρο

Συνδυάζοντας μοναδικά το στυλ με την άνεση, είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνετο και εύκολο βάδισμα. Το ανατομικό, πολύ εύκαμπτο από φελλό και καουτσούκ πέλμα, βασισμένο στη τεχνολογία Bioprint της Sc..

32,44€
DR. Scholl - Cynthia - Rose Gold DR. Scholl - Cynthia - Rose Gold

DR. Scholl - Cynthia - Rose Gold

Ύψος τακουνιού: 30mm Χρώμα: αυξήθηκε χρυσός Τοποθέτηση: f Τύποι: Γυναίκες Υλικό επένδυσης: τσόχα Εσωτερική σόλα: σουέτ Εξωτερικό υλικό σόλας: pu Ανώτερο υλικό: sintetico ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ..

40,00€
DR. Scholl - Elara - Camel

DR. Scholl - Elara - Camel

Scholl Spring/Summer 2019 Χρώμα Καμελ Η γάμπα του παπουτσιού φυσικό δέρμα - καστόρι Εσωτερικό: οικολογικό δέρμα Πάτος: οικολογικό δέρμα Συνολικό ύψος του παπουτσιού: 12 cm Υψος του τακουνιού 6,5..

70,93€
Dr. Scholl Arya Black

Dr. Scholl Arya Black

Με τεχνολογία Bioprint, η οποία διατηρεί το πόδι στη σωστή θέση. Ιδανικές παντόφλες για γυναίκες που ενδιαφέρονται για σωστό βάδισμα, χωρίς να καταπονούν τα πόδια τους. Για γυναίκες που φορούν συν..

45,00€
DR. Scholl Azalea  ΜΠΛΕ

DR. Scholl Azalea ΜΠΛΕ

Η παντόφλα Azalea της Scholl έχει ένα πραγματικά μοναδικό στυλ στην Comfort Plus Collection της Scholl. Η Comfort Plus Collection χαρακτηρίζεται από υποδήματα τα οποία παρέχουν ενισχυμένη προσαρμοστ..

35,00€
DR. Scholl Bahia flip-flop Κιτρινο

DR. Scholl Bahia flip-flop Κιτρινο

Το Scholl Bahia είναι η παντόφλα Scholl με σύγχρονη εμφάνιση, εξαιρετικά ελαφριά και ευέλικτη. Η εσωτερική σόλα και το εσωτερικό του άνω μέρους έχουν μια υφή "εφέ άμμου" για να εξασφαλίσουν καλύτερη..

22,37€
DR. Scholl Bahia flip-flop Μωβ -Ροζ DR. Scholl Bahia flip-flop Μωβ -Ροζ

DR. Scholl Bahia flip-flop Μωβ -Ροζ

Το Scholl Bahia είναι η παντόφλα Scholl με σύγχρονη εμφάνιση, εξαιρετικά ελαφριά και ευέλικτη. Η εσωτερική σόλα και το εσωτερικό του άνω μέρους έχουν μια υφή "εφέ άμμου" για να εξασφαλίσουν καλύτερη..

22,51€
Dr. Scholl Bioprint  Idylla - Μαύρο / Άσπρο Dr. Scholl Bioprint  Idylla - Μαύρο / Άσπρο

Dr. Scholl Bioprint Idylla - Μαύρο / Άσπρο

Scholl Idylla Συνδυάζοντας μοναδικά το στυλ με την άνεση, είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνετο και εύκολο βάδισμα. Το ανατομικό, πολύ εύκαμπτο από φελλό και καουτσούκ πέλμα, βασισμένο στη τεχνολογία B..

42,00€
Dr. Scholl Bioprint  Ninfea - Καφέ Dr. Scholl Bioprint  Ninfea - Καφέ

Dr. Scholl Bioprint Ninfea - Καφέ

Scholl Ninfea  Συνδυάζοντας μοναδικά το στυλ με την άνεση, είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνετο και εύκολο βάδισμα. Το ανατομικό, πολύ εύκαμπτο από φελλό και καουτσούκ πέλμα, βασισμένο στη τεχνολογία ..

56,00€
DR. SCHOLL BIOPRINT GANDIA ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΡΥΣΟ

DR. SCHOLL BIOPRINT GANDIA ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΡΥΣΟ

Οι σαγιονάρες της μάρκας Scholl. Η εξωτερική μεριά των παπουτσιών αποτελείται από δέρμα - οικολογικό. Οι πάτοι των παπουτσιών είναι ύφασμα. Η σόλα προσαρμοσμένη στο είδος του υποδήματος υλικό υψηλής π..

44,00€
Dr. Scholl Bioprint Kalea- Άσπρο / Μαύρο Dr. Scholl Bioprint Kalea- Άσπρο / Μαύρο

Dr. Scholl Bioprint Kalea- Άσπρο / Μαύρο

Scholl Boa Vista  UP Συνδυάζοντας μοναδικά το στυλ με την άνεση, είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνετο και εύκολο βάδισμα. Το ανατομικό, πολύ εύκαμπτο από φελλό και καουτσούκ πέλμα, βασισμένο στη τεχνο..

36,90€
DR. Scholl Blanche Sandal Ανατομικό Σανδάλι με Πλατφόρμα, Χρώμα Ώχρα, 1 ζευγάρι DR. Scholl Blanche Sandal Ανατομικό Σανδάλι με Πλατφόρμα, Χρώμα Ώχρα, 1 ζευγάρι

DR. Scholl Blanche Sandal Ανατομικό Σανδάλι με Πλατφόρμα, Χρώμα Ώχρα, 1 ζευγάρι

Scholl Blanche Sandal Texnoλογια Bioprint® Διατηρεί το πόδι στη σωστή θέση. BIOPRINT® INSOLE Συνδυασμός φυσικού φελλού και καουτσούκ για μια τέλεια βάση για το πόδι. Εργονομικός σχεδιασμός που ακολο..

50,00€
DR. Scholl Boa Vista Wedge Mαυρο

DR. Scholl Boa Vista Wedge Mαυρο

Scholl Boa VistaTexnoλογια Bioprint® Διατηρεί το πόδι στη σωστή θέση. BIOPRINT® INSOLE Συνδυασμός φυσικού φελλού και καουτσούκ για μια τέλεια βάση για το πόδι. Εργονομικός σχεδιασμός που ακολουθεί τ..

36,00€
DR. Scholl Chantal flip-flop Γυναικειο Σανδαλι- Mαύρο

DR. Scholl Chantal flip-flop Γυναικειο Σανδαλι- Mαύρο

Με υπερ-θηλυκό άγγιγμα για τα νέα σανδάλια που φέρουν το εμπορικό σήμα Scholl, τα οποία είναι εξαιρετικά λατρευτά με τον τόνο τους σε διακοσμητικά διακοσμητικά πέταλα και αφρώδη στρας που είναι τέλεια..

48,20€
DR. Scholl Chantal Χρώμα Black Ανατομικά Γυναικεία Σανδάλια 1 Ζεύγος. DR. Scholl Chantal Χρώμα Black Ανατομικά Γυναικεία Σανδάλια 1 Ζεύγος.

DR. Scholl Chantal Χρώμα Black Ανατομικά Γυναικεία Σανδάλια 1 Ζεύγος.

Allure με υπερ-θηλυκό άγγιγμα για τα νέα σανδάλια που φέρουν το εμπορικό σήμα Scholl, τα οποία είναι εξαιρετικά λατρευτά με τον τόνο τους σε διακοσμητικά διακοσμητικά πέταλα και αφρώδη στρας που είναι..

49,90€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 74 (5 Σελ.)
ESPA BANNER