Sun Protection Καπέλο τύπου λεγεωνάριου με κορδονι για κοριτσάκι Rοζ

Sun Protection Καπέλο τύπου λεγεωνάριου με κορδονι για κοριτσάκι Rοζ

Κατασκευαστής:Sun Emporium
Κωδικός Προϊόντος:878148004668
Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο
  • Τιμή: 20,50€

Διαθέσιμες Επιλογές

Είναι εδώ και 2 χρόνια το Best Seller του καλοκαιριού! Το πιο ελαφρύ καπέλο της κατηγορίας του, από τα λίγα που δεν ενοχλούν τα μωρά.


Το πιο ελαφρύ καπέλο της κατηγορίας του, από τα λίγα που δεν ενοχλούν τα μωρά. Πολύ μαλακό, στεγνώνει σχεδόν αμέσως και το κάθε νούμερο καλύπτει ηλικιακά αρκετό καιρό. Το καπέλο αυτό είναι ειδικά κατασκευασμένο από ύφασμα που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία (UPF 50+)

Ιδανικό για τη βόλτα και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα και σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς να ανησυχείτε. Με κάλυψη στον αυχένα, μία περιοχή που συνήθως καίγεται και ερεθίζεται από τον ήλιο, ενώ τα παιδάκια μας παίζουν ξέγνοιαστα στην παραλία. Με εύκαμπτο, μεγαλο γείσο και ύφασμα στον αυχένα που καλύπτει το σβέρκο και τα αυτιά για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη προστασία από τον ήλιο για το παιδάκι σας.

Ύφασμα με UPF 50+ Αδιάβροχο Το μέγεθος του ρυθμίζεται απόλυτα στα κεφαλάκια τους με ένα κορδόνι στο πίσω μέρος. Με κορδόνι στον λαιμό για να το δένετε και να είναι ακόμη πιο σταθερό. Από την Αμερικάνικη i.Play, με εξειδίκευση στα ρούχα με αντηλιακή προστασία.

Νούμερο Κωδικός

Mini.Εως 2 ετων

Small.2 εως 4 ετων

Medium. 4 εως 8 ετων

Large.8-14 ετων

ESPA BANNER