Medical Pharmaquality Syalox 300 Plus 20tabs

Medical Pharmaquality Syalox 300 Plus 20tabs

Κατασκευαστής:Total Health Solutions
Κωδικός Προϊόντος:5200120390004
Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο
  • Τιμή: 45,00€

Το SYALOX 300 mg Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς που υπόσχεται αναγέννηση του ενδοαρθρικου υγρού χωρίς ενέσεις ή χειρουργία αλλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με ενέσεις ενδοαρθρικες Υαλουρονικου οξέως. Περιέχει υαλουρονικό οξύ (HR πάνω από 2,8 εκατομμύρια Daltons)

Μειώνει τον πόνο στο γόνατο, στο ισχίο, στον ώμο, ασθενεις καρπιαίου σωλήνα και μπορει να βελτιώσει τη λειτουργία των αρθρώσεων για εως και 6 μήνες με μία θεραπεία Syalox 300 plus. Αναγέννηση αρθρικού υγρού Κοινό στον πόνο και στην δυσκινησία είναι ένα από τα αρχαιότερα προβλημάτα υγείας. Αυτό προκαλείται από τον εκφυλισμό του χόνδρου, ο οποία επηρεάζει τον αρθρικό πόνο και περιορισμό της κίνησης. Αρθροπάθεια της ασθένειας κατά την ίδια στιγμή, υπάρχουν δύο προβλήματα: Πρώτον, υπάρχει μεγαλύτερη φθορά του αρθρικού χόνδρου.

Δεύτερον, αναπτύσσεται μια επώδυνη φλεγμονή, η οποία επιταχύνει περαιτέρω τη φθορά του χόνδρου. Φαίνεται σαν ένα φαύλο κύκλο που μπορεί να σταματήσει τον πόνο - με το να επαναφέρουμε το αρθρικό υγρό.

Το Syalox 300mg Plus περιέχει υψηλού -μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, απορροφάται τέλεια στους ιστούς και αποκαθιστά την υγρασία και ελαστικότητα στην άρθρωση.

Κλινικά αποδεδειγμένα * το υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, απορροφάται καλά στο χόνδρο, οστό και το δέρμα και να μειώσει αποτελεσματικά την εξέλιξη της αρθρικής αρθροπάθειας.

ESPA BANNER