NUK Nature Sense Μπιμπερό Γαλαζιο γυάλινο με θηλή σιλικόνης όμοια με τη θηλή της μητέρας S 0-6 μήνες 120ml (10.747.090)

NUK Nature Sense Μπιμπερό Γαλαζιο γυάλινο με θηλή σιλικόνης όμοια με τη θηλή της μητέρας S 0-6 μήνες 120ml (10.747.090)

Κατασκευαστής:NUK
Κωδικός Προϊόντος:4008600279099
Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο
  • Τιμή: 9,60€

Διαθέσιμες Επιλογές

NUK Nature Sense Μπιμπερό, 120ml, Θηλή σιλικόνης όμοια με τη θηλή της μητέρας, S (3 μικροσκοπικές οπές για μητρικό γάλα,τσάι, νερό), Ηλικία 0-6 μήνες, δεν περιέχει δισφαινόλη (BPA), 1 ανά συσκευασία

Οι πολλαπλές μικροσκοπικές οπές, οι οποίες είναι σχεδιασμένες με πρότυπο το μητρικό στήθος, χαρίζουν μια ιδανική, ομαλή και φυσική ροή Φαρδιά, εύκαμπτη βάση θηλής με εξαιρετικά απαλή άκρη θηλής, όμοια με τη θηλή της μητέρας Το καινοτόμο σύστημα κατά των κολικών anti-colic vent βοηθά στην αποφυγή κατάποσης αέρα Η φιάλη από βοριοπυριτικό γυαλί δεν περιέχει BPA Για παιδιά ηλικίας 0-6 μηνών, S (3 μικροσκοπικές οπές για μητρικό γάλα, τσάι, νερό), χωρητικότητα 120 ml NUK Nature Sense Μπιμπερό Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη Μητέρα Φύση.

Ωστόσο, μπορούμε να την πάρουμε ως παράδειγμα. Γι’ αυτό, εμείς στη NUK, προσπαθώντας να πλησιάσουμε όσο γίνεται περισσότερο τη φύση, αναπτύξαμε το νέο μπιμπερό NUK Nature Sense. Τι κάνει αυτό το μπιμπερό να διαφέρει από τα υπόλοιπα; Η θηλή διαθέτει πολλαπλές μικροσκοπικές οπές, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με πρότυπο τους γαλακτοφόρους πόρους του μητρικού στήθους και χαρίζουν ένα αίσθημα οικειότητας στο μωρό σας όταν πίνει, και κυρίως μια φυσική ροή. Και αυτό ακριβώς είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για εμάς. Αυτή η φυσική αίσθηση κατά το τάισμα, διευκολύνει τη μετάβαση από τον θηλασμό στο τάισμα με μπιμπερό, προσφέροντας ευχαρίστηση, τόσο σε εσάς όσο και στο μωρό σας.

Σχεδιασμένη με πρότυπο το μητρικό στήθος – H θηλή του μπιμπερό NUK Nature Sense

ESPA BANNER