Nuk Σετ Εκμάθησης Φαγητού για Κορίτσια 6m+ (10.225.131)

Nuk Σετ Εκμάθησης Φαγητού για Κορίτσια 6m+ (10.225.131)

Κατασκευαστής:NUK
Κωδικός Προϊόντος:4008600406266
Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο
  • Τιμή: 25,79€

Περιλαμβάνει 1x NUK Starter Cup, 220 ml, με μαλακό ρύγχος κατά των διαρροών, κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών και άνω 2x NUK κουτάλι φαγητού, με στρογγυλεμένες άκρες, με πολύ μακριά αντιολισθητική λαβή 1x NUK μπολ φαγητού, με βεντούζα και δύο καπάκια, κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών και άνω Δώρο 1x NUK εφεδρικό ρύγχος για το Starter Cup NUK Easy Learning Starter Cup, 220 ml, με μαλακό ρύγχος σιλικόνης, κατά των διαρροών, κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών και άνω, δεν περιέχει BPA

Εκμάθηση αυτόνομης χρήσης ποτηριού με τη σειρά εκπαιδευτικών ποτηριών NUK Easy Learning. Κατά τον θηλασμό ή το τάισμα με μπιμπερό, το στόμα του παιδιού σχηματίζει αυτόματα ένα «Ο» για να κλείσει γύρω από τη θηλή του στήθους ή του μπιμπερό. Για να πιεί από ένα κανονικό ποτήρι, το παιδί πρέπει να ανοίξει το στόμα του ελαφρά προς τα επάνω, σχηματίζοντας ένα «U». Όσο νωρίτερα μάθει το παιδί να σχηματίζει με το στόμα του αυτό το νέο σχήμα, τόσο πιο εύκολα και άνετα θα καταφέρει αργότερα να πιεί από ποτήρι. Τα ειδικά σχεδιασμένα, εργονομικά στόμια για τα ποτήρια της σειράς NUK Easy Learning Cups προσαρμόζονται στις εκάστοτε κινητικές δεξιότητες του παιδιού, ανάλογα με την ηλικία του.

Αναπτύχθηκαν για να διευκολύνουν τη μετάβαση από τη θηλή («O») στο ποτήρι («U»). 1ο στάδιο: Μαθαίνοντας να πίνει μόνο του Το NUK Easy Learning Starter Cup προετοιμάζει ομαλά το παιδί για τη χρήση του ποτηριού. Μέχρι τώρα, το μωρό είχε συνηθίσει μόνο το μαλακό στήθος της μητέρας ή το μπιμπερό. Προκειμένου να μπορέσει να συνηθίσει ομαλά στο χείλος του ποτηριού, το μωρό μαθαίνει αρχικά να πίνει από ένα ποτήρι με μαλακό ρύγχος σιλικόνης. Το μαλακό στόμιο των ποτηριών NUK Easy Learning Starter Cups δίνει την αίσθηση της θηλής, ωστόσο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μοιάζει με χείλος ποτηριού. Έτσι, το παιδί μαθαίνει σιγά-σιγά να σχηματίζει με το στόμα το σχήμα «U».

Τα εργονομικά αντιολισθητικά χερούλια διευκολύνουν την ανάπτυξη της κινητικότητας του παιδιού και εξασφαλίζουν ασφαλέστερο κράτημα. Αυτό δίνει στο παιδί μια οικεία αίσθηση και την ασφάλεια που χρειάζεται για να μάθει να πίνει. NUK Easy Learning Starter Cup – για ομαλή μετάβαση στη χρήση του ποτηριού NUK Easy Learning κουτάλι φαγητού, με στρογγυλεμένες άκρες, με πολύ μακριά αντιολισθητική λαβή, 2 τεμάχια, δεν περιέχει BPA Τα παιδιά γίνονται ολοένα πιο περίεργα και πιο δραστήρια. Δεν είναι λοιπόν παράξενο ότι ταυτόχρονα αυξάνονται και οι διατροφικές τους ανάγκες. Αυτό συμβαίνει συνήθως στο διάστημα μεταξύ του 5ου και του 7ου μήνα. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τους δώσουμε τις πρώτες στερεές τροφές. Με λίγη υπομονή και τα σωστά «συστατικά», η μετάβαση από το στήθος ή το μπιμπερό στο πρώτο τάισμα στερεάς τροφής με κουτάλι απλοποιείται σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο στη ζωή του.

Στη φάση της προσαρμογής είναι καλύτερο το τάισμα να γίνεται με κουτάλι σιλικόνης, όπως το μαλακό κουτάλι φαγητού NUK Easy Learning, προκειμένου να διευκολύνεται η μετάβαση από τον θηλασμό στη χρήση κουταλιού. Για προχωρημένους «μαθητές» συνιστάται το κουτάλι φαγητού NUK Easy Learning. Με σχήμα ειδικά μελετημένο για το παιδικό στοματάκι και στρογγυλεμένες άκρες προσφέρει την ιδανική προστασία. Οι εργονομικά σχεδιασμένες αντιολισθητικές λαβές εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα καθόλη τη διάρκεια του ταΐσματος. Το κουτάλι φαγητού NUK Easy Learning είναι ιδανικό για μωρά από 6 μηνών και άνω. Όλα τα προϊόντα της σειράς Easy Learning της NUK συμπληρώνουν το ένα το άλλο, συντελώντας το καθένα με τον τρόπο του στην ανάπτυξη του παιδιού σας.

Για σταδιακή εκμάθηση: Με το κουτάλι φαγητού NUK Easy Learning το φαγητό γίνεται παιχνίδι. NUK μπολ φαγητού, κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών και άνω, με βεντούζα, δύο καπάκια, δεν περιέχει BPA Για να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα μάθει τους καλούς τρόπους στο τραπέζι! Τα προϊόντα Easy Learning της NUK με τα ειδικά διαμορφωμένα σχήματα και τις έξυπνες λεπτομέρειες φροντίζουν να μην χάνουν τα παιδιά το κέφι τους όταν αρχίζουν να μαθαίνουν να τρώνε και να πίνουν μόνα τους στο οικογενειακό τραπέζι.

ESPA BANNER