Μπαστούνι αλουμινίου μαύρο σπαστό 0809256

Μπαστούνι αλουμινίου μαύρο σπαστό 0809256

Κωδικός Προϊόντος:μοβιακ1
Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο
  • Τιμή: 16,00€

Γενικά το μπαστούνι αλουμινίου μαύρο σπαστό Τα μπαστούνια αλουμινίου αναδιπλούμενα παρουσιάζουν τη βοήθεια ενός μπαστουνιού αλλά είναι επίσης εύκολα διπλωμένα, μετακινούνται και αποθηκεύονται για όσους δεν χρειάζονται την στήριξη σε κάθε μετακίνηση τους. Αν συχνά πεζοπορείτε, ταξιδεύετε ή χρησιμοποιείτε το μπαστούνι όταν κουράζεστε, ή περνάτε από περιόδους όπου το χρειάζεστε και μερικές όταν δεν το χρειάζεσστε, ένα πτυσσόμενο μπαστούνι είναι για σας.

Είναι εύκολα στη χρήση, στο χειρισμό και την αποθήκευση. Μια από τις καλύτερες πτυχές είναι πόσο εύκολο είναι να ταξιδέψετε. Μπορείτε να το αναδιπλώσετε και να το βάλετε στο πακέτο σας εάν ταξιδεύετε αεροπορικώς, το βάζετε στην τσάντα σας πετάτε ή το διπλώνετε και το αποθηκεύετε όταν δεν το χρειάζεστε. Αυτό το μπαστούνι διπλώνει σε δύο ή τρία κομμάτια και αποθηκεύετε καλά στα περισσότερα μικρά μέρη. Τα μπαστούνια δεν είναι μόνο για όσους έχουν προβλήματα κινητικότητας. Παρόλο που βοηθούν στην κινητικότητα και τη σταθερότητα.

Πολλοί άνθρωποι κουράζουν τα πόδια τους αρκετά και κάποιες φορές έχουν ανάγκη την στήριξη σαν μια μορφή ξεκούρασης για τα πόδια. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να το κρατήσετε, μπορείτε να το αποθηκεύσετε εύκολα. Ή μπορείτε να διπλώσετε το μπαστούνι σας, να το συσκευάσετε και να το στείλετε σε άλλο άτομο που έχει ανάγκη. Χάρη στο ρυθμιζόμενο ύψος προσαρμόζεται στο ύψος των περισσότερων ανθρώπων. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο,ελαφρύ και σταθερό.

ESPA BANNER