Ποιοι είμαστε

Λίγες πληροφορίες για μας.

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρία με την επωνυμία «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΜΑΡΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», με τον διακριτικό τίτλο pharmacy-home.gr η οποία εκπροσωπείται νόμιμα από την Φαρμακοποιό Καμαράδου Κυριακή. Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Κορυτσάς 30-34 Βύρωνας, έναντι του Κέντρου Υγείας Βύρωνα) ΤΚ 16231 , Αθήνα, ΑΦΜ: 040169033 ΔΟΥ: Βύρωνα.

Το φαρμακείο μας επικεντρώνεται με απόλυτο σεβασμό και σοβαρότητα στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας,με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και προτάσεις. Μπορείτε έτσι να επιλέξετε απο την γκάμα προϊόντων μας που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και αφορά οποιαδήποτε αξιόπιστη εταιρεία που υπάρχει στην αγορά.

Βασιζόμαστε στην επισημονική μας κατάρτηση και στεκόμαστε καθημερινά δίπλα σας σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Το διαρκώς εκπαιδευόμενο προσωπικό μας που περιλαμβάνει φαρμακοποιούς,αισθητικούς και εξειδικευμένους στα παραφαρμακευτικά προϊόντα θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει σε κάθε σας επιλογή. 

Τέλος, το νέο μας κτίριο που διαθέτει πρωτοπόρα αρχιτεκτονική αντανακλά την καινοτόμα νοοτροπία που μας διακατέχει και πληθώρα εξειδικευμένων τμημάτων, όπως ορθοπεδικά, ομοιοπαθητικά, βιολογικά και φυτικά προϊόντα.