Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής


Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Με Αντικαταβολή: Κατά την παράδοση των προϊόντων. (Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 1 €).
H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.Η αντικαταβολή πληρώνετε στον διανομέα κατά την παράδοση - παραλαβή

2) Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας: Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της ALPHA BANK, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

3) Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με επιλογή εξόφλησης μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal.

4) Πληρωμή στο φαρμακείο: (για παραλαβές παραγγελιών από το φαρμακείο μας)-Για την παραλαβή απο το φαρμακειό μας θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικώς ή μεσω email εντός 1-3 ημερών απο την παραγγελία σας,προκειμένου να προσέλθετε για την παραλαβή της.(Παραγγελίες που γίνονται μετά της 15:00μ.μ,επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν.

5) Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας: (Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 ημερών η παραγγελία απορρίπτεται από το σύστημα του pharmacy-home.gr)


Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση". Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

ALPHA BANK:
IBAN: GR07 0140 1720 1720 0210 10 74 320
Αρ.Λογ/σμού: 172-002101-074320
Δικαιούχος: Καμαράδου Κυριακή & Πετρακοπούλου Ελένη

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
BIC: ΕΤΗΝGRAA
IBAN: GR 640 110114 00000 1149 6479 616
Αρ.Λογ/σμού: 114/964796-16
Δικαιούχος: Καμαράδου Κυριακή & Πετρακοπούλου Ελένη

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπωνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το pharmacy-home.gr

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Αlpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς & Εθνική Τράπεζα) και μας στέλνετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στο info@pharmacy-home.gr

Τα προϊόντα δεσμεύονται μόνο μετά την κατάθεση του πλήρες αντιτίμου στην τράπεζα και νοουμένου ότι υπάρχει διαθεσιμότητα την ημερομηνία που έγινε η κατάθεση. Σε περίπτωση που τα προιόντα σας έχουν εξαντληθεί, τα χρήματα θα σας επιστραφούν άμεσα στον λογαριασμό σας εντός 15 εργάσιμων ημερών.