Moller’s Μουρουνέλαιο Natural Παραδοσιακό Μουρουνέλαιο σε Υγρή Μορφή με την Κλασσική Γεύση του Μουρουνέλαιου, 250ml

Moller’s Μουρουνέλαιο Natural Παραδοσιακό Μουρουνέλαιο σε Υγρή Μορφή με την Κλασσική Γεύση του Μουρουνέλαιου, 250ml

Κατασκευαστής:Nature's Plus
Κωδικός Προϊόντος:7070866021122
Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο
  • Τιμή: 16,00€

  • 19,85€
Nature's Plus Moller’s Μουρουνέλαιο Natural Παραδοσιακό Μουρουνέλαιο σε Υγρή Μορφή με την Κλασσική Γεύση του Μουρουνέλαιου, 250ml : για την Καλή Καρδιαγγειακή Υγεία, τον Έλεγχο της Χοληστερίνης & την Υγεία των Αρθρώσεων &  του Δέρματος.

Το παραδοσιακό μουρουνέλαιο σε υγρή μορφή με την κλασσική γεύση του μουρουνέλαιου, αλλά πολύ πιο ελαφριά και πολύ πιο ανεκτή.Συνδυασμός φυσικών ω-3 λιπαρών οξέων μεβιταμίνες D3, A και Ε. Η ημερήσια δόση (5 ml)προσφέρει 1200 mg ω-3 λιπαρών οξέων μεευεργετικές επιδράσεις στην καρδιά, το κυκλοφορικό, την εγκεφαλική λειτουργία και την όραση. Σε τρεις γεύσεις: φυσική, λεμόνι ή φρούτα(tutti-frutti).

Κατά τα τελευταία χρόνια αναρίθμητες μελέτες ανέδειξαντα ω-3 λιπαρά οξέα σαν ιδιαίτερα σημαντικό διατροφικόπαράγοντα για την υγεία μας.Ταυτόχρονα, το μουρουνέλαιο,που παλαιότερα ήταν γνωστόγια τις βιταμίνες Α και D πουπεριείχε, αναδείχθηκε σαν μιαεκπληκτική φυσική υπερτροφή, αφού έγινε γνωστόότι αποτελούσε, επίσης, πολύ πλούσια πηγή τωνωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Στη Νορβηγία, την πατρίδα του μουρουνέλαιουκαι του ιχθυέλαιου, αλλά και σε πολλές άλλεςχώρες, ιδίως εκείνες του απώτερου Βορρά, ηMöller’s κυριαρχεί απόλυτα σαν ο αναγνωρισμένος υψηλής ποιότητας παραγωγός μουρουνέλαιου, ιχθυέλαιου και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Με προδιαγραφές καθαρότητας (απουσία βαρέων μετάλλων και άλλων τοξικών ουσιών) καιαντιοξειδωτικής προστασίας των προϊόντων τηςμακράν αυστηρότερες εκείνων της Νορβηγίας καιτης Ευρωπαϊκής Ένωσης, και με πρώτες ύλες ανυπέρβλητης ποιότητας, η Möller’s προσφέρει στονκαταναλωτή εδώ και 160 χρόνια προϊόντα πουέχουν “χτίσει” την υγεία εκατομμυρίων παιδιών καιενηλίκων σε όλο τον κόσμο.

Η Apollonian Nutrition, με εξειδίκευση, αλλά καιπάθος προς την ποιότητα, εισάγει στην Ελληνική αγορά τα εξαιρετικά αυτά προϊόντα απευθείαςαπό τον παραγωγό οίκο, αποφεύγοντας τις μεταποιήσεις και/ή καταπονήσεις που τόσο συχνάυφίστανται παρόμοια προϊόντα από παρένθετουςμεταπωλητές.

Ποια τα οφέλη του μουρουνέλαιου;

Το μουρουνέλαιο Möller’s αποτελεί εξευγενισμένο έλαιο από φρέσκο συκώτι μουρούνας ήάλλων ψαριών της οικογένειας Gadidae, όπως ο βακαλάος και ο γάδος. Είναι πλούσιο σεω-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη D, ενώ περιέχει και βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε (σαν αντιοξειδωτικό). Έτσι τα ωφέλη για τον οργανισμό είναι πολλαπλά:

  Ω-3 λιπαρά οξέα (DHA και EPA)

Τα DHA και EPA ευρίσκονται σε μουρουνέλαιακαι ιχθυέλαια και είναι τα σημαντικότερα λιπαράοξέα της οικογένειας των ω-3. Αποτελούν δομικά συστατικά των ανθρώπινων κυττάρων καισημαντικά στοιχεία για την καλή λειτουργία τουεγκεφάλου, των ματιώνκαι της καρδιάς. Βοηθούνστην πρόληψη και τον περιορισμό ασθενειών τωναρθρώσεων και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας,ραχίτιδας και οστεοπόρωσης, καρδιαγγειακών

παθήσεων, καρκίνου,δυσλεξίας και υπερκινητικότητας, κατάθλιψης,διαβήτη, λοιμώξεων καιδερματικών παθήσεων.

Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι τα ω-3 λιπαράοξέα μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα ελλειμματικής προσοχής στα παιδιά και να βελτιώσουν τις νοητικές τους ικανότητες. Επίσης,υπάρχουν ενδείξεις ότι προστατεύουν από τοAlzheimer και τη βαθμιαία απώλεια μνήμηςλόγω ηλικίας. Μελέτη του Harvard έδειξε ότι τα

ω-3 λιπαρά οξέα αυξάνουν κατά 2,22 έτη τοπροσδόκιμο ζωής των ηλικιωμένων.Τέλος, έρευνες δείχνουν πως το μουρουνέλαιοβελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος και τηνευφυΐα. Μελέτη έδειξε ότι τετράχρονα παιδιά,

που οι μητέρες τους ελάμβαναν μουρουνέλαιο(DHA και EPA) κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, είχαν καλύτερες επιδόσεις σε τεστ ευφυΐαςαπό παιδιά που οι μητέρες τους ελάμβαναν άλλου τύπου έλαια.

 

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΩΜΕΓΑ-3

Τα θαλάσσια ω-3 προέρχονται από τρεις πηγές, από: α) μουρουνέλαιο, β) ιχθυέλαιο, γ) krill oil.

Τα δύο πρώτα είναι σε μορφή τριγλυκεριδίων (που όμως μειώνουν τα τριγλυκερίδια του αίματος!)

και το τρίτο σε μορφή φωσφολιπιδίων. Στην αγορά κυκλοφορούν ευρέως και συνθετικά ωμέγα-3,

λόγω του χαμηλού τους κόστους. Αυτά είναι σε μορφή αιθυλικού εστέρα. Τα ωμέγα-3 της Möller’s

προέρχονται από μουρουνέλαιο ή ιχθυέλαιο άγριων ψαριών (ποτέ από ιχθυοκαλλιέργειες) και είναι,

βέβαια, φυσικά ω-3 σε μορφή τριγλυκεριδίων.

  Βιταμίνη D

Ο σημαντικότερος ρόλος της βιταμίνης D είναιη ρύθμιση της απορρόφησης του ασβεστίουκαι του φωσφόρου για τη δόμηση των οστών.Η έλλειψη της επιβραδύνει την ανάπτυξη τουανθρώπινου σκελετού και “μαλακώνει” τα οστάπροκαλώντας ραχίτιδα.Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην καλήλειτουργία του εγκεφάλου στους μεσήλικες καισε γηραιότερους ανθρώπους. Μελέτες επίσηςυποστηρίζουν τη συμμετοχή της στη λειτουργίατου ανοσοποιητικού συστήματος. Άλλοι ρόλοιπου της έχουν αποδοθείσχετίζονται με τον προστατευτικό της ρόλο έναντι της σκλήρυνσης κατά πλάκας, της καρδιοπάθειας και του κινδύνου εκδήλωσης των συμπτωμάτων της γρίπης.

  Βιταμίνη Α

 

Σημαντική βιταμίνη για την κυτταρική διαίρεση,τη σκελετική ανάπτυξη και ωρίμανση, την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την υγεία των ματιών και τη νυχτερινήόραση, καθώς και την οργανογένεση των εμβρύων.

  Βιταμίνη Ε

Αντιοξειδωτική βιταμίνη που προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και τα ω-3 λιπαρά οξέα από την οξείδωση.

 

Συνήθης χρήση:1 κουταλάκι του γλυκού την ημέρα.

 

Περιέχει ανά συνιστώμενη δόση (5 ml ή 1 κουταλάκι του γλυκού)

Ολικά ωμέγα-3: 1200 mg, DHA: 600 mg, EPA: 400 mg, βιτ. Α: 250 mg (833 ΙU), βιτ. D3: 400 ΙU

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha